TBA panel groot

Fior di Latte
halfzachte kaas van koemelk  | semi-soft cow cheese

Mozzarella di bufala
halfzachte kaas van buffelmelk  | semi-soft buffalo cheese

Fontina
milde kaas van koemelk  | mild cow cheese

Taleggio
jonge kaas van koemelk  | young cow cheese

Pecorino
schapenkaas - variatie qua smaak - verschillende regio’s | sheep cheese - variation in taste - different regions

Gorgonzola
blauwschimmelkoekaas - karakteristieke smaak - boterachtig en zacht  | blue cheese - characteristic flavour - buttery and soft

San Marzano pomodoro
perfecte tomaat voor pizza - groeit op vulkanische bodem - Campania streek  | perfect tomato for pizza - grows on volcanic soil - Campania region

Taggiasche olive
olijven - klein maar fijn - zeer groots van smaak - klein bittertje - notensmaak  | olives - small and very tasty - slightly bitter - nutty flavour

Pancetta
varken - gekruid - smaakmaker  | pork - seasoned - very tasty

Bresaola
rund - lucht gedroogd - mager  | beef - air-dried - low fat

Speck
varken - gerookt - gedroogd - fijn zoutje  | pork - smoked - dried - slightly salty

Lardo
varken - gerijpt vet - Italiaans trots  |  pork - cured fat - Italian pride

Salsiccia
varken - Toscaanse worst - bijzonder gekruid | pork - Tuscan sausage - specially seasoned

Ga naar boven