Fior di Latte
halfzachte kaas van koemelk | semi-soft cow cheese
Mozzarella di bufala
halfzachte kaas van buffelmelk | semi-soft buffalo cheese
Fontina
milde kaas van koemelk | mild cow cheese
Taleggio
jonge kaas van koemelk | young cow cheese
Pecorino
schapenkaas - variatie qua smaak - verschillende regio’s | sheep cheese - variation in taste - different regions
Gorgonzola
blauwschimmelkoekaas - karakteristieke smaak - boterachtig en zacht | blue cheese - characteristic flavour - buttery and soft
San Marzano pomodoro
perfecte tomaat voor pizza - groeit op vulkanische bodem - Campania streek | perfect tomato for pizza - grows on volcanic soil - Campania region
Taggiasche olive
olijven - klein maar fijn - zeer groots van smaak - klein bittertje - notensmaak | olives - small and very tasty - slightly bitter - nutty flavour
Pancetta
varken - gekruid - smaakmaker | pork - seasoned - very tasty
Bresaola
rund - lucht gedroogd - mager | beef - air-dried - low fat
Speck
varken - gerookt - gedroogd - fijn zoutje | pork - smoked - dried - slightly salty
Lardo
varken - gerijpt vet - Italiaans trots | pork - cured fat - Italian pride
Salsiccia
varken - Toscaanse worst - bijzonder gekruid | pork - Tuscan sausage - specially seasoned